foto: Lisette Lubbers
foto: Lisette Lubbers
foto: Lisette Lubbers
foto: Lisette Lubbers

Door: Marcel & Ashlee

 

"Mocht je op zoek zijn naar écht de állerleukste trouwambtenaar van dit land, dan heb je haar bij deze gevonden! Wij zijn op 7 september 2019 getrouwd en onze ceremonie was nog mooier en leuker dan we van tevoren hadden durven dromen. En daarin speelde Charlotte een héle belangrijke rol. Ze is ontzettend betrokken, warm, grappig en heeft een enorm talent voor het creëren van onvergetelijke ceremonies. We hebben heel hard gelachen, veel tranen gelaten en ook onze gasten waren erg van haar onder de indruk. Charlotte ging fantastisch om met verdrietige familie gebeurtenissen waar bij stil gestaan werd tijdens de ceremonie, dit was voor ons erg belangrijk en hiervoor was alle ruimte. Vervolgens lag 2 minuten later de hele kerk weer dubbel van het lachen. Je moet het maar kunnen en Charlotte kan dat. Wat een fantastisch mens. We zijn haar eeuwig dankbaar voor deze prachtige, waardevolle herinnering."

foto: Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie

Door: Angeline & Vincent

 

"Wauw, wat was de ceremonie die Charlotte voor ons heeft verzorgd geweldig! We hebben ontzettend genoten van het contact met Charlotte, zowel in aanloop als de ceremonie zelf. Humoristisch, warm en betrokken heeft ze ons liefdesverhaal tijdens de ceremonie verteld. De ceremonie vloog voorbij en stiekem vonden we het jammer dat het voorbij was. Haar motto is de liefde vieren, dat hebben we gedaan en hoe! Onze gasten waren vol lof hoe ontzettend leuk Charlotte het deed en hoe leuk ze het vonden om ons liefdesverhaal te horen. We gaan het contact met Charlotte missen. Als je een geweldige, fijne en oprecht geïnteresseerde BABS zoekt, dan heb je haar gevonden! We gunnen iedereen Charlotte en zo'n fantastische ceremonie!"

foto: Sofie Photography
foto: Sofie Photography
foto: Sofie Photography
foto: Sofie Photography

Door: Lieke & Mitch

 

"Onze ceremonie was in één woord geweldig!

Ze heeft alle informatie zo mooi verwoord. Veel gasten dachten dat wij elkaar al járen kenden. Nou, dan doe je het goed! Het was een fantastische ceremonie en ik zou Charlotte aan iedereen aanraden! Oh en een tip, volg haar nu alvast op Instagram!"

foto: Jesse van Kalmthout
foto: Jesse van Kalmthout
foto: Jesse van Kalmthout
foto: Jesse van Kalmthout

Door: Edward & Hester

 

"Charlotte is echt een vrouw die met volle overgave haar werk doet en haar vak verstaat. Ze weet als geen ander op haar eigen unieke wijze een ceremonie te leiden en een liefdesverhaal met veel energie over te brengen. Ze gaat emoties niet uit de weg, door echt tot de kern te komen, maar brengt ook de nodige humor en lucht in. Wij hebben altijd gedacht dat we nooit getrouwd zouden willen worden door een onbekende, omdat dit in het beste geval een beetje onpersoonlijk is en in het slechtste geval gênant. Dit was totdat we Charlotte aan het werk zagen op de bruiloft van mijn neef. We keken elkaar aan en wisten, als wij trouwen dan willen we dat zij dat doet.

 

We hebben samen met Charlotte een geweldig avontuur beleefd om tot de ceremonie te komen die ons precies past. Charlotte neemt echt de tijd en aandacht voor een perfecte voorbereiding. Ze heeft niet alleen goed naar ons en ons liefdesverhaal geluisterd, maar heeft ook dierbaren om een bijdrage gevraagd. Hierdoor hadden we een ceremonie die én heel eigen was én die op de dag zelf ook nog een verrassing was voor ons. Onze trouwdag was fantastisch, met onze eigenzinnige ceremonie als absoluut hoogtepunt. We zijn Charlotte ontzettend dankbaar voor haar geweldige bijdrage hieraan."

Foto: Silvia Falcomer
Foto: Silvia Falcomer
Foto: Silvia Falcomer
Foto: Silvia Falcomer

Door: Paulien & Michiel

 

"Charlotte was de hoofdact van ons huwelijk, zo noemden we haar bijdrage gekscherend. Dit heeft ze op de dag zelf meer dan waargemaakt. Charlotte maakte als onze ambtenaar onze dag compleet, want voor ons was de ceremonie het belangrijkste moment van de dag en volgens ons is het geen makkelijke taak om in een uur tijd dit op grandioze wijze af te trappen, maar Charlotte is dat gelukt. Door haar was onze ceremonie persoonlijk, ontroerend, scherp, luchtig, lief, heel hard lachen, on point, een feest van herkenning, een heel erg mooie viering van de liefde, werden de verwachtingen op alle vlakken ruimschoots overtroffen en praatten al onze gasten hier nog lang over na. In de voorbereiding waren we al geraakt door de oprechte interesse van Charlotte en dit kwam op onze dag op alle fronten naar voren. Kortom, een heel erg dikke vette aanrader deze dame!"

foto: Madelon Vink
foto: Madelon Vink
foto: Madelon Vink
foto: Madelon Vink

Door: Lindy & Roy

 

"Onze bruiloft was al geweldig en dat hebben we grotendeels te danken aan de mooie bijdrage van Charlotte. Via ThePerfectWedding hebben we haar leren kennen en na een zeer snelle reactie volgde al snel een Skypegesprek. Het was meteen voor ons duidelijk dat zij ons moest gaan trouwen. Na een super gezellige avond bij ons thuis waarbij je het gevoel hebt alsof je met een goede vriend aan het praten bent kregen we nog meer zin in de bruiloft. Vanwege haar grote gevoel voor humor, zelfspot, menselijkheid en inlevingsvermogen hadden we er alle vertrouwen in dat het helemaal goed moest komen met haar. Ook het recente overlijden van onze (schoon)moeder een kleine 6 weken voor de bruiloft heeft ze geweldig verwerkt in de speech. De oprechtheid, warmte en humor in haar speech hebben ervoor gezorgd dat het een geweldige dag met een lach en een traan is geworden. We hebben gedurende de avond en dagen na de bruiloft zeer veel complimenten gekregen over haar bijdrage en veel mensen hebben haar naam genoteerd voor de toekomst! Charlotte bedankt voor alles en we gaan het leuke contact met je missen, succes in de toekomst.

Liefs Roy & Lindy"


Door: Ton & Maartje

 

Dat wat vaak het saaiste onderdeel van een trouwerij is, de ceremonie, was nu absoluut het hoogtepunt. Charlotte heeft ons enorm verrast met haar super persoonlijke, liefdevolle en geestige speech. We hebben ENORM veel gelachen. Als je echt een feest wilt maken van de ceremonie, en je je ceremonie ook wilt onthouden van moment tot moment, dan raad ik je Charlotte echt aan. Doen. Gewoon doen. Het is het meer dan waard!

 

foto: 2cfotografie
foto: 2cfotografie
foto: 2cfotografie
foto: 2cfotografie

Door: Denise & Maarten

 

"Lieve Charlotte, meer dan een half jaar geleden trouwde jij ons in Kasteel Woerden. De hele sfeer en setting in de Gewelven zorgde voor een intieme sfeer en jij versterkte dat alleen maar door ons verhaal te vertellen met alle ingrediënten die voor ons belangrijk zijn. Of je nu liefst drinkt door een rietje, de broek aan hebt in huis, eigenlijk nooit verkering hebt gevraagd en niet kan trouwen voordat dat is gebeurd, jaloers bent op ons kingsize bed, je (véél) meer praat dan je partner, zondags liever samen naar de bouwmarkt gaat, of je aan komt met een fles bubbels bij ons thuis, het zat er allemaal in, het was compleet. Al onze gasten kunnen nog wel een voorbeeld noemen, het heeft indruk gemaakt en dat betekent alleen maar dat het heel goed was. Met opmerkingen: "die vrouw is gemaakt voor dit vak." Nou steek die maar in je zak. Alleen maar lof! Het was mooi om hier ook een eigen aandeel in te hebben door zelf te openen en onze gasten persoonlijk te bedanken waarna jij van wal stak. Er werd gelachen, gegrapt, de serieuze noten klonken, maar bovenal was het ons verhaal op een manier die niemand beter kon vertellen dan jij. Ja Charlotte, dankjewel! Dankjewel voor jouw bijdrage aan onze trouwdag. Als je in de buurt van Woerden bent, kom je dan in ons nieuwe huis kijken en Jip & Janneke champagne drinken met een rietje? Of wel met bubbels, want die is ook nog niet leeg hoor ;-) En tot slot: het was een rib uit ons lijf, maar geen moment spijt om voor jou als ceremoniespreker te kiezen! <3

Lieve groetjes, meneer en mevrouw de Boer" 

foto: Fotografie Polak
foto: Fotografie Polak

Door: Paul & Jasmine

 

Charlotte heeft onze bruiloft extra bijzonder en onvergetelijk gemaakt! En als je ziet hoeveel werk ze ervoor verricht, is de vergoeding die je betaalt echt niet zoveel. Let wel: we hadden een kennismaking, en bezoek bij ons thuis, zeer regelmatig persoonlijk contact, ze benadert iedereen in je omgeving die belangrijk voor je is, stuurt vragenlijsten over het bruidspaar en leest vervolgens gigantische hoeveelheden aan antwoorden die terugkomen. Al die informatie verwerkt ze tot een prachtig en persoonlijk verhaal.

Onze huwelijksceremonie was dankzij Charlotte geweldig. Warm, persoonlijk, grappig, emotioneel, alles waar je als bruidspaar op hoopt bij je trouwambtenaar. Kortom, Charlotte de Moel is de ideale trouwambtenaar voor je bruiloft. Kies voor haar en je weet zeker dat je bruiloft een succes wordt.

 

foto: Charles Yeung Photography
foto: Charles Yeung Photography
foto: Charles Yeung Photography
foto: Charles Yeung Photography

Door: Marlous & Russell

 

"We absolutely loved working with Charlotte. She is a lovely person and a very engaging and passionate connector for couples and loved ones. We say this because she had not only played a great facilitator in getting us (the couple) into the mind frame of celebrating our unique love, relationship and connection, but also involved and engaged our loved ones and family members in the process. This made the whole proces from beginning to end extra special. Charlotte, your great questions helped us frame and tell our story in a way that truly resonated with us and our guests on our big day. And even though we didn't know the exact script of what would be said by you on the day, you delivered well beyond our expectations and we loved that you were so passionate about our celebration too. Though our first contact was via Skype, we found Charlotte to be warm, 100% present, responsive and helpful throughout, and it was a very open and heartfelt conversation for both of us. Her bilingual qualities were much appreciated. Charlotte's English (and of course Dutch) are excellent and she managed to maintain the Dutch spirit for my family and friends throughout the wedding, whilst also keeping our overseas friends and family entertained and informed in English. Not an easy task. From planning to meeting we felt extremely comfortable with her which allowed her to touch on things in our stories that brought everything together. We cannot thank you enough, Charlotte. Thank you so much for all your energy, love and passion for connection & marriages, and making our wedding ceremony one to never forget!"

foto: Tom Cornelissen
foto: Tom Cornelissen
foto: Tom Cornelissen
foto: Tom Cornelissen

Door : Christel & Kian

 

"Het was onze beste keus om Charlotte te vragen als trouwambtenaar. Vanaf moment één hadden we al een goede klik met haar. Dank je wel voor je mooie speech, zo liefdevol, grappig en to the point. Precies zoals we gehoopt hadden en eigenlijk nog beter. Wij zouden haar echt iedereen aanraden. Mede door haar was onze ceremonie perfect."

foto Pam Loves Photography
foto Pam Loves Photography
foto: Pam Loves Photography
foto: Pam Loves Photography

Door Samantha & Rajesh

 

"Charlotte heeft echt een fantastische ceremonie verzorgd. Alles wat ze vertelde was zo herkenbaar, alsof ze ons al jaren kent! De ceremonie was mooi, maar tegelijkertijd ook grappig. Familie en vrienden werden ook erg betrokken bij de ceremonie. Onze daggasten waren dan ook, net als wij, laaiend enthousiast over onze trouwambtenaar!"

foto: Letmetellyourstory
foto: Letmetellyourstory
foto: Letmetellyourstory
foto: Letmetellyourstory

Door: Karen & Marijn

 

"Charlotte heeft van onze ceremonie echt een onvergetelijk moment van onze bruiloftsdag gemaakt. Haar speech was zo persoonlijk, raak en vol humor. Ze heeft het voor elkaar gekregen om ons en onze gasten het gevoel te geven dat ze ons al jaren heel goed kent. En voor de rest is het gewoon een heel leuk mens om je bruiloft mee voor te bereiden. Bedankt Charlotte, je bent een topper!"

Foto: Remke Maris Fotografie
Foto: Remke Maris Fotografie
Foto: Remke Maris Fotografie
Foto: Remke Maris Fotografie

Door: Ilona & Maarten

 

"De trouwceremonie van Charlotte heeft onze bruiloft extra speciaal gemaakt! Het enthousiasme van Charlotte straalde eraf, vanaf de eerste ontmoeting tot op onze trouwdag zelf. Ze heeft de ceremonie ontzettend persoonlijk gemaakt. Met precies de juiste toon en heel veel humor wist ze ons als stel helemaal te vangen. De bijzondere momenten zullen ons altijd bijblijven."