foto: Lisette Lubbers
foto: Lisette Lubbers
foto: Lisette Lubbers
foto: Lisette Lubbers

 

Door: Marcel & Ashlee

 

"Mocht je op zoek zijn naar écht de állerleukste trouwambtenaar van dit land, dan heb je haar bij deze gevonden! Wij zijn op 7 september 2019 getrouwd en onze ceremonie was nog mooier en leuker dan we van tevoren hadden durven dromen. En daarin speelde Charlotte een héle belangrijke rol. Ze is ontzettend betrokken, warm, grappig en heeft een enorm talent voor het creëren van onvergetelijke ceremonies. We hebben heel hard gelachen, veel tranen gelaten en ook onze gasten waren erg van haar onder de indruk. Charlotte ging fantastisch om met verdrietige familie gebeurtenissen waar bij stil gestaan werd tijdens de ceremonie, dit was voor ons erg belangrijk en hiervoor was alle ruimte. Vervolgens lag 2 minuten later de hele kerk weer dubbel van het lachen. Je moet het maar kunnen en Charlotte kan dat. Wat een fantastisch mens. We zijn haar eeuwig dankbaar voor deze prachtige, waardevolle herinnering."

foto: Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie
foto: Arma Trouwfotografie

 

Door: Angeline & Vincent

 

"Wauw, wat was ceremonie die Charlotte voor ons heeft verzorgd geweldig! We hebben ontzettend genoten van het contact met Charlotte, zowel in de aanloop als de ceremonie zelf. Humoristisch, warm en betrokken heeft ze ons liefdesverhaal tijdens de ceremonie verteld. De ceremonie vloog voorbij en stiekem vonden we het jammer dat het voorbij was. Haar motto is de liefde vieren, dat hebben we gedaan en hoe! Onze gasten waren vol lof hoe ontzettend leuk Charlotte het deed en hoe leuk ze het vonden om ons liefdesverhaal te horen. We gaan het  contact met Charlotte missen. Als je een geweldige, fijne en oprecht geïnteresseerde BABS zoekt, dan heb je haar gevonden! We gunnen iedereen Charlotte en zo’n fantastische ceremonie!"

foto: Sofie Photography
foto: Sofie Photography
foto: Sofie Photography
foto: Sofie Photography

 

Door: Lieke & Mitch

 

"Onze ceremonie was in één woord geweldig!

Ze heeft alle informatie zo mooi verwoord. Veel gasten dachten dat wij elkaar al járen kende. Nou dan doe je het goed! Het was een fantastische ceremonie en ik zou Charlotte aan iedereen aanraden! Oh en een tip, volg haar nu alvast op Instagram!"

foto: Jesse van Kalmthout
foto: Jesse van Kalmthout
foto: Jesse van Kalmthout
foto: Jesse van Kalmthout

 

Door: Edward & Hester

 

"Charlotte is echt een vrouw die met volle overgave haar werk doet en haar vak verstaat. Ze weet als geen ander op haar eigen unieke wijze een ceremonie te leiden en een liefdesverhaal met veel energie over te brengen. Ze gaat emoties niet uit de weg, door echt tot de kern te komen, maar brengt ook de nodige humor en lucht in. Wij hebben altijd gedacht dat we nooit getrouwd zouden willen worden door een onbekende, omdat dit in het beste geval een beetje onpersoonlijk is en in het slechtste geval gênant. Dit was totdat we Charlotte aan het werk zagen op de bruiloft van mijn neef. We keken elkaar aan en wisten, als wij trouwen dan willen we dat zij dat doet. 

  

We hebben samen met Charlotte een geweldig avontuur beleefd om tot de ceremonie te komen die ons precies past. Charlotte neemt echt de tijd en de aandacht voor een perfecte voorbereiding. Ze heeft niet alleen goed naar ons en ons liefdesverhaal geluisterd, maar heeft ook dierbaren om een bijdrage gevraagd. Hierdoor hadden we een ceremonie die én heel eigen was én die op de dag zelf ook nog een verassing was voor ons. Onze trouwdag was fantastisch, met onze eigenzinnige ceremonie als absoluut hoogtepunt. We zijn Charlotte ontzettend dankbaar voor haar geweldige bijdrage hieraan."

Foto: Silvia Falcomer
Foto: Silvia Falcomer
Foto: Silvia Falcomer
Foto: Silvia Falcomer

 

Door: Paulien & Michiel

 

"Charlotte was de hoofdact van ons huwelijk, zo noemden we haar bijdrage gekscherend. Dit heeft ze op de dag zelf meer dan waargemaakt. Charlotte maakte als onze ambtenaar onze dag compleet, want voor ons was de ceremonie het belangrijkste moment van de dag en volgens ons is het geen makkelijke taak om in een uur tijd dit op grandioze wijze af te trappen, maar Charlotte is dat gelukt. Door haar was onze ceremonie persoonlijk, ontroerend, scherp, luchtig, lief, heel hard lachen, on point, een feest van herkenning, een heel erg mooie viering van de liefde, werden de verwachtingen op alle vlakken ruimschoots overtroffen en praatten al onze gasten hier nog lang over na. In de voorbereiding waren we al geraakt door de oprechte interesse van Charlotte en dit kwam op onze dag op alle fronten naar voren. Kortom, een heel erg dikke vette aanrader deze dame!"

Foto: Anouk Wubs
Foto: Anouk Wubs
Foto: Anouk Wubs
Foto: Anouk Wubs

 

Door: Ilse & Matthijs

 

"Charlotte is de leukste, beste Babs die je je kunt wensen.

Charlotte heeft onze ceremonie op een prachtige, persoonlijke, liefdevolle en grappige manier neergezet. Haar verhaal tijdens onze ceremonie heeft zoveel mensen geraakt, maar heeft vooral bij ons een heel speciaal plekje in ons hart gekregen. Ze heeft het echt zo knap gedaan! Er wordt nu, een paar weken na de bruiloft, door alle gasten nog steeds vol lof over Charlotte gesproken. Ze heeft echt indruk gemaakt.

Charlotte is zo'n leuk, fijn persoon, het voelde vanaf het eerste moment al vertrouwd en de middag en avond met haar waren erg gezellig. Alsof we haar al jaren kende, zo voelde het.

Charlotte als onze Babs is een van de beste bruiloft-keuzes geweest. We zouden haar echt aan iedereen aanbevelen."

foto: Madelon Vink
foto: Madelon Vink
foto: Madelon Vink
foto: Madelon Vink

 

Door: Lindy & Roy

 

“Onze bruiloft was al geweldig en dat hebben we grotendeels te danken aan de mooie bijdrage van Charlotte. Via ThePerfectWedding hebben we haar leren kennen en na een zeer snelle reactie volgde al snel een Skypegesprek. Het was meteen voor ons duidelijk dat zij ons moest gaan trouwen. Na een super gezellige avond bij ons thuis waarbij je het gevoel hebt alsof je met een goede vriend aan het praten bent kregen we nog meer zin in de bruiloft. Vanwege haar grote gevoel voor humor, zelfspot, menselijkheid en inlevingsvermogen hadden we er alle vertrouwen in dat het helemaal goed moest komen met haar. Ook het recente overlijden van onze (schoon)moeder een kleine 6 weken voor de bruiloft heeft ze geweldig verwerkt in de speech. De oprechtheid, warmte en humor in haar speech hebben er voor gezorgd dat het een geweldige dag met een lach en een traan is geworden. We hebben gedurende de avond en dagen na de bruiloft zeer veel complimenten gekregen over haar bijdrage en veel mensen hebben haar naam genoteerd voor de toekomst! Charlotte bedankt voor alles en we gaan het leuke contact met je missen, succes in de toekomst. Liefs Roy en Lindy”

foto: Charles Yeung Photography
foto: Charles Yeung Photography
foto: Charles Yeung Photography
foto: Charles Yeung Photography

 

Door: Marlous & Russell

  

"We absolutely loved working with Charlotte. She is a lovely person and a very engaging and passionate connector for couples and loved ones. We say this because she had not only played a great facilitator in getting us (the couple) into the mind frame of celebrating our unique love, relationship and connection, but also involved and engaged our loved ones and family members in the process. This made the whole proces from beginning to end extra special. Charlotte, your great questions helped us frame and tell our story in a way that truly resonated with us and our guests on our big day. And even though we didn't know the exact script of what would be said by you on the day, you delivered well beyond our expectations and we loved that you were so passionate about our celebration too. Though our first contact was via Skype, we found Charlotte to be very warm, 100% present, responsive and helpful throughout, and it was a very open and heartfelt conversation for both of us. Her bilingual qualities were much appreciated. Charlotte's English (and of course Dutch) are excellent and she managed to maintain the Dutch spirit for my family and friends throughout the wedding, whilst also keeping our overseas friends and family entertained and informed in English. Not an easy task. From planning to meeting we felt extremely comfortable with her which allowed her to touch on things in our stories that brought everything together. We cannot thank you enough, Charlotte. Thank you so much for all your energy, love and passion for connection & marriages, and for making our wedding ceremony one to never forget!"

foto: Tom Cornelissen
foto: Tom Cornelissen
foto: Tom Cornelissen
foto: Tom Cornelissen

 

Door: Christel & Kian

 

"Het was onze beste keuze om Charlotte te vragen als trouwambtenaar. Vanaf moment één hadden we al een goede klik met haar. Dank je wel voor je mooie speech, zo liefdevol, grappig en to the point. Precies zoals we het gehoopt hadden en eigenlijk nog beter. Wij zouden haar echt iedereen aanraden. Mede door haar was onze ceremonie perfect."

foto Pam Loves Photography
foto Pam Loves Photography
foto: Pam Loves Photography
foto: Pam Loves Photography

 

Door: Samantha & Rajesh

 

“Charlotte heeft echt een fantastische ceremonie verzorgd. Alles wat ze vertelde was zo herkenbaar, alsof ze ons al jaren kent! De ceremonie was mooi, maar tegelijkertijd ook grappig. Familie en vrienden werden ook erg betrokken bij de ceremonie. Onze daggasten waren dan ook, net als wij, laaiend enthousiast over onze trouwambtenaar!”

foto: Letmetellyourstory
foto: Letmetellyourstory
foto: Letmetellyourstory
foto: Letmetellyourstory

 

Door: Karen & Marijn

 

"Charlotte heeft van onze ceremonie echt een onvergetelijk moment van onze bruiloftsdag gemaakt. Haar speech was zo persoonlijk, raak en vol humor. Ze heeft het voor elkaar gekregen om ons en onze gasten het gevoel te geven dat ze ons al jaren heel goed kent. En voor de rest is het gewoon een heel leuk mens om je bruiloft mee voor te bereiden.Bedankt Charlotte, je bent een topper!"


 

Door: Basja & Peter

 

"We wonen allebei in Indonesië, en daarom was het nog niet zo eenvoudig om alles vlekkeloos te regelen. Charlotte heeft dit ondervangen door extra veel tijd aan de voorbereiding te besteden en is hierbij enorm flexibel geweest. Zo kreeg ze toch een heel persoonlijk beeld van ons, en heeft ze dat meer dan goed naar voren gebracht tijdens de huwelijksplechtigheid. De ceremonie was hartelijk, open, humoristisch en toch ook serieus. Het had niet beter gekund!”

Foto: Remke Maris Fotografie
Foto: Remke Maris Fotografie
Foto: Remke Maris Fotografie
Foto: Remke Maris Fotografie

 

Door: Ilona & Maarten

 

"De trouwceremonie van Charlotte heeft onze bruiloft extra speciaal gemaakt! Het enthousiasme van Charlotte straalde eraf, vanaf de eerste ontmoeting tot op onze trouwdag zelf. Ze heeft de ceremonie ontzettend persoonlijk gemaakt. Met precies de juiste toon en heel veel humor wist ze ons als stel helemaal te vangen. De bijzondere momenten zullen ons altijd bij blijven."

foto: DM Fotografie
foto: DM Fotografie
foto: DM Fotografie
foto: DM Fotografie

 

Door: Dennis & Freya

 

"Hallo, beste trouwambtenaar van Nederland.

Via deze weg willen we je heel hartelijk danken voor het hele fijne kennismakingsgesprek dat we met je in de aanloop naar onze bruiloft hebben gehad. Maar nog meer danken voor de mooie woorden in je trouwtoespraak. We verwonderen ons er nog steeds over hoe persoonlijk en goed je ons verhaal hebt kunnen verwoorden. Je hebt een gave.

Nogmaals heel heel heel heel heel erg bedankt! De enquête die we van de gemeente Utrecht hebben ingevuld, bevatte alleen maar 10`en omdat we geen 11 in konden vullen." 

Door: Remon & Ellen

 

"Lieve Charlotte wij willen jou danken voor het persoonlijke en bijzondere contact dat wij hebben gehad. Vanaf de kennismaking voelden we een klik en konden we op ontspannen wijze jou meenemen in onze relatie en ons voornemen om te trouwen. Je hebt dat fantastisch, herkenbaar en humorvol verpakt waarbij je ons en alle aanwezigen mee nam in je/ons verhaal en een onvergetelijke ceremonie hebt verzorgd. Heel veel aanwezige vrienden en familie hebben ons aangegeven hoe goed ze jou vinden. En dat vinden wij ook, bedankt :-)"