Dure grap hè, de liefde vieren...

 

 

Steeds meer mensen beseffen hoe essentieel de ceremonie is voor de verdere beleving van de dag.

Als de ceremonie een groot succes is dan levert dat écht een enorme boost op voor de rest van je liefdesfeest en bovendien is het een herinnering voor het leven.

 

Een trouwambtenaar van de gemeente kan zo'n 4 tot 6 uur aan jullie ceremonie besteden. Daar moet hij of zij álles voor doen. Met jullie afspreken; de speech schrijven; de akte ophalen en weer terugbrengen & jullie op locatie trouwen. Verdiensten: 45 tot 100 euro. Van de leges die een bruidspaar betaalt aan de gemeente gaat maar een fractie naar de trouwambtenaar.

 

Het is dus geen wonder dat veel mensen herinneringen hebben aan doodsaaie trouwceremonies waarbij de ambtenaar uitweidt over de locatie en allerlei algemeenheden die hij of zij bij ieder bruidspaar kan herhalen. Maar eerlijk is eerlijk: er is haast geen tijd om écht persoonlijk te worden.

 

Als jullie besluiten om samen de liefde te vieren dan is dat een kans.

Een kans om er een levendig, bruisend, verrassend, interactief, hilarisch en liefdevol feest van te maken met iemand die weet wat ie doet. Iemand die investeert, in jullie en de belangrijkste mensen om jullie heen.

En ja, dat kost veel tijd en dus geld, maar dan krijg je ook wel écht iets bijzonders.

 

En die kans jongens wil ik héél graag samen met jullie inkoppen!

 

 

Ik vier met jullie de liefde voor:

 

1200 euro inclusief 21% btw

exclusief een kilometer- & reistijdvergoeding

 

N.B. voor ceremonies in het buitenland maak ik in overleg met jullie een offerte op maat

 Eventuele gemeentelijke leges zijn niet inbegrepen 

 

 

Voor dit bedrag pak ik uit en garandeer ik jullie een ceremonie om nooit te te vergeten.

Hoe ik precies te werk ga vertel ik jullie heel graag persoonlijk, dus stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

 

Zet 'm op met het maken van alle keuzes rondom jullie liefdesfeest!

 

 

 

 

Door: Ilse & Matthijs

 

"Charlotte is de leukste, beste Babs die je je kunt wensen.

 

Charlotte heeft onze ceremonie op een prachtige, persoonlijke, liefdevolle en grappige manier neergezet. Haar verhaal tijdens onze ceremonie heeft zoveel mensen geraakt, maar heeft vooral bij ons een heel speciaal plekje in ons hart gekregen. Ze heeft het echt zo knap gedaan! Er wordt nu, een paar weken na de bruiloft, door alle gasten nog steeds vol lof over Charlotte gesproken. Ze heeft echt indruk gemaakt. .

 

Charlotte is zo'n leuk, fijn persoon, het voelde vanaf het eerste moment al vertrouwd. Alsof we haar al jaren kende, zo voelde het..

Charlotte als onze babs is een van de beste bruiloft-keuzes geweest. We zouden haar echt aan iedereen willen aanbevelen."

 

Foto: Anouk Wubs

 

Door: Lieke & Mitch

 

"Onze ceremonie was in één woord geweldig!

Ze heeft alle informatie zo mooi verwoord. Veel gasten dachten dat wij elkaar al járen kende. Nou dan doe je het goed! Het was een fantastische ceremonie en ik zou Charlotte aan iedereen aanraden! Oh en een tip, volg haar nu alvast op Instagram!"

 

Foto: Sofie Photography