Gaan jullie trouwen?

Of hebben jullie gewoon ontzéttend veel zin om jullie liefde te vieren? YES! Wat een fantastisch mooi voornemen!

 

 

<3

 

 

"Charlotte, je hebt 't geweldig gedaan. 't Was zo mooi, eerlijk en grappig. We hebben zoveel complimenten gekregen, iedereen vond het geweldig (en er werd vaak gezegd: de mooiste ceremonie die men had meegemaakt) Ik wil zoveel meer zeggen, maar vooral: dank je! 't was geweldig!”

 

"Het was zooo mooi Charlotte. Ik kan je niet genoeg bedanken voor de te gekke dag waarop we zo keihard de liefde gevierd hebben."

 

"We willen je bedanken voor de geweldige ceremonie gisteren. Echt fantastisch! We wisten dat je er iets tofs van ging maken, maar dit hadden we echt niet verwacht. Zo gaaf en persoonlijk. Past helemaal bij ons. Bedankt bedankt bedankt!"

 

"Ik ben ontzettend blij dat ik je gevraagd heb! De ceremonie was mooier dan ik ooit had durven hopen. Dankjewel!"  

 

"We hebben je persoonlijke benadering enorm gewaardeerd,

 je hebt het voor ons geweldig gedaan!" 

 

"We vonden je fantastisch, het was heel luchtig en persoonlijk en paste goed bij ons. We hebben ook heel veel leuke reacties gekregen van de gasten. Heel veel dank!"

 

 "Wij hebben intens genoten en vinden het fantastisch hoe jij de ceremonie geleid hebt. Voor ons had het niet beter gekund!"

 

 

  

Ik heb een doel: 

 

Ik wil afrekenen met de saaie, stoffige trouwceremonie en mensen

de liefdesceremonie van hun leven bezorgen. Want echt jongens,

het kan zó te gek zijn!

 

 

Wat mij betreft is het heel simpel: Of jullie nu officieel willen trouwen of juist niet, of jullie nu op zoek zijn naar een klassieke trouwceremonie, een festival-bruiloft op blote voeten, een intiem samenzijn met familie en vrienden of wat dan ook: ik garandeer jullie de ceremonie van jullie leven, met álles erop en eraan. Want de liefde vieren is het mooiste wat er is en verdient de vólle aandacht.

 

Een liefdesceremonie hoort bruisend en levendig te zijn, met een ambtenaar of spreker die met de juiste woorden en de juiste toon het liefdespaar centraal stelt. Dat vraagt om timing, improvisatievermogen, humor, gevoel voor sfeer en bovenal een enorme toewijding. Je moet iemand hebben die zich even helemaal ingraaft in jullie leven, die contact legt met familie en vrienden en die denkt in mogelijkheden. Want álles kan op jullie dag.

 

 

Aangenaam.

Ik ben Charlotte en ik doe aan liefdesfeestjes!

 

 

 

Het officiële ja-woord interesseert me in die zin eigenlijk het allerminst. Dat mensen "ja" willen zeggen tegen de wettelijke verplichtingen is hartstikke mooi en bovendien vaak heel praktisch met oog op de toekomst, maar dat heeft mijns inziens niet zoveel met liefde te maken. Als ik tegenover twee mensen zit die uitstralen dat ze niets liever willen dan bij elkaar zijn, dan voelt dat als iets magisch. Daar zit een verhaal achter, want ooit zijn ze ontzettend voor elkaar gevallen en dat is uitgegroeid tot het moment waarop ze het samen van de daken willen schreeuwen, met al hun dierbaren erbij. Dát wil ik vieren en dáár gaan we "ja" tegen zeggen. Of het nu een officiële trouwceremonie is of niet.

 

Half werk bestaat voor mij niet. Ik stort me met hart en ziel in elk liefdesverhaal met de garantie dat het, behalve natuurlijk uiterst herkenbaar en persoonlijk, ook bijzonder verrassend en interactief wordt. Voor mij geen zoetsappige holle frasen, daar ben ik veel te nuchter voor. Nee, we gaan samen voor een open, eerlijke, warme, sprankelende, hilarische en liefdevolle ceremonie. Kom maar op!

 

Door mijn ervaring in de wereld van film en theater weet ik als geen ander hoe je een mooie opbouw kunt maken in de ceremonie, zodat we met z'n allen toeleven naar het hoogtepunt: een volle JA tegen de liefde. Daarnaast is mijn kracht dat ik altijd zoek naar de juiste balans tussen humor en ernst in een trouwceremonie. Want hoe mooi en vrolijk een trouwdag of liefdesfeestje ook kan zijn, soms spelen er tegelijkertijd vervelende dingen of denk je juist ook aan diegene(n) die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Ik zoek in dat geval graag samen met jullie naar een gepaste manier om daarbij stil te staan, zonder dat de ceremonie daardoor zwaar zal aanvoelen.

 

  

Ik ben beëdigd in de Gemeente Utrecht, maar voltrek huwelijken door het hele land en ook in het buitenland. Officieel en onofficieel. In het Nederlands en in het Engels.

 

 

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand verhaal? Yes! Ik maak graag tijd voor een vrijblijvende kennismaking met jullie in Utrecht. Voor het aanvragen van een offerte en overige vragen kunnen jullie gebruik maken van het contactformulier op deze site.

 

 

 

V I E R   D E   L I E F D E!

     

 

 

Note:

 

Als jullie in de gemeente Utrecht officieel door mij getrouwd willen worden dan loopt de weg daar naartoe ook via de gemeente Utrecht. Ik doe geen officiële huwelijksvoltrekkingen op freelance basis in deze gemeente vanwege mijn vaste aanstelling aldaar. Wel kunnen jullie bij de ondertrouw een voorkeur voor mij uitspreken als jullie trouwambtenaar en dan kijk ik vervolgens samen met burgerzaken of dat lukt. De kosten voor mij als trouwambtenaar zitten in dat geval bij de leges inbegrepen. 

Als jullie ceremonieel (dus niet officieel) willen trouwen in de gemeente Utrecht dan kunnen jullie wél rechtstreeks bij mij terecht!

 

Tip: 

 

Trouw eenvoudig en goedkoop op het stadskantoor of gemeentehuis en vier de liefde op jullie eigen manier, zonder gemeentelijke beperkingen en met een spreker die écht bij jullie past. Want álles kan en mag tijdens jullie liefdesfeestje!

Over mij bij Zankyou