LNRD Photography
LNRD Photography

"Beste lezer, hier de bruidegom. Wij wilden graag een mooie, grote bruiloft met witte jurk, taart & bubbels en een uitgebreide toespraak. Mijn grote vrees was een zuurstok-roze, kleffe ceremonie. Gelukkig vonden wij Charlotte! Met haar vlotte, grappige, intelligente, down-to-earth manier van spreken en een goed gestructureerd, pakkend verhaal maakte zij van onze trouwdag de mooiste dag van ons leven. Dus, vrees niet langer voor die ceremonie. Kies Charlotte als jullie ambtenaar en het komt allemaal helemaal goed!"


Steeds meer stellen beseffen zich hoe essentieel de ceremonie is voor de verdere beleving van hun dag.

Waar het feest eerst pas losbarstte ná de burgerlijke ceremonie, is het nu tijd om het feest al bij de ceremonie te laten beginnen! Als de ceremonie een groot succes is dan levert dat namelijk écht een enorme boost op voor de rest van je liefdesfeest en bovendien is het een herinnering voor het leven.

 

Een trouwambtenaar die verbonden is aan de gemeente waarin je trouwt kan zo'n 4 tot 6 uur aan jullie ceremonie besteden. Daar moet hij of zij álles voor doen: met jullie afspreken, de speech schrijven, de akte ophalen en weer terugbrengen en jullie op locatie trouwen. Verdiensten: om te janken.

Van de leges die een bruidspaar betaalt aan de gemeente gaat maar een fractie naar de trouwambtenaar. 

Het is dus geen wonder dat veel mensen herinneringen hebben aan doodsaaie trouwceremonies waarbij de ambtenaar uitweidt over de locatie en allerlei algemeenheden.

Maar eerlijk is eerlijk: er is helemaal geen tijd om écht persoonlijk te worden.

 

 Gelukkig kunnen jullie tegenwoordig zelf de touwtjes in handen nemen en kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker. Iemand die bij jullie past en die gespecialiseerd is

in het vormgeven en leiden van ceremonies.

 

Als jullie besluiten om samen jullie liefde te vieren dan is dat in mijn ogen een kans.

Een kans om er een levendig, bruisend, verrassend, interactief, hilarisch en liefdevol feest van te maken met iemand die weet wat ie doet.  Iemand die investeert, in jullie als stel en óók in de belangrijkste mensen om jullie heen. Dat kost heel veel tijd en dus geld, maar dan krijg je ook wel écht iets bijzonders.

 

En die kans wil ik heel graag samen met jullie inkoppen!

 

Ik zet mijn ervaring als professioneel actrice & spreker in om jullie een ceremonie te bieden

waar jullie nog jarenlang met een dikke glimlach en een kriebel aan terug zullen denken.

Voor minder dan dat doe ik het niet!

 

Als beëdigd trouwambtenaar ben ik in staat om jullie in elke gewenste gemeente te trouwen.

Ook volledig in het Engels. 

 

Voor mij geen gemiddelde ceremonies en daarom ook geen gemiddeld tarief.

Vanwege de grote tijdsinvestering die ik doe, neem ik bovendien een gelimiteerd aantal ceremonies per jaar aan, om de kwaliteit van mijn werk te bewaken.

  

Ik maak graag vrijblijvend en digitaal kennis met jullie, zodat ik naar jullie ideeën en wensen kan luisteren.

Dan kan ik jullie vervolgens vertellen wat jullie van mij mogen verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn.

  

Als jullie willen weten of jullie datum nog vrij is, stuur me dan even een berichtje.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. 

 

V I E R   D E   L I E F D E

Peter van der Lingen
Peter van der Lingen

 

"Charlotte heeft onze bruiloft gemaakt!

De ceremonie was geweldig; er werd gehuild, maar minstens net zo veel gelachen. Charlotte heeft het talent de luisteraars constant te kunnen blijven boeien middels flinke dosis humor, prikkelende zinnen en contrasten op het juiste moment. Zij heeft contact gehad met veel van onze bruiloftsgasten en het is haar gelukt een geweldig verhaal neer te zetten waarin de essentie van onze relatie en de relatie met die van onze geliefdes goed naar voren is gekomen. Het contact tussen Charlotte en ons verliep vanaf het eerste moment soepel en was heel erg fijn. Charlotte is voor de bruiloft een avond bij ons thuis geweest om alles door te spreken en dit was ook super gezellig! Charlotte stond overal voor open en heeft de ceremonie exact zo gemaakt zoals wij die voor ogen hadden. Kortom, zoek jij een BABS die van de ceremonie een waar feestje maakt zonder de liefde uit het oog te verliezen? --> Charlotte!!!!"